Κανείς δεν μπορεί να περιγράψει με λέξεις τα όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Κακή εικόνα…

Κακές μεταγραφές…

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ποδοσφαιριστές…

Και ΟΧΙ δεν φταίει ο προπονητής!

Η ομάδα φωνάζει για μεταγραφές, το έχει ανάγκη, χωρίς αυτές δεν μπορεί να κυνηγήσει κανέναν από τους τρεις στόχους. Ποδοσφαιριστές τύπου Κούκα και Μεριά δεν είναι περιπτώσεις που θα έπρεπε να απασχολούν μια μεγάλη ομάδα και σίγουρα ο σύλλογος δεν θέλει μεταγραφές, απλά για να γίνουν!!!

Ο Ολυμπιακός πρέπει να «χτυπήσει» τουλάχιστον 4-5 ποδοσφαιριστές, που θα έχουν εμπειρία στα «πόδια» τους και θα μπορούν να προσφέρουν την βεβαιότητα στις θέσεις.

Μόνο Γκερέρο

Η μόνη μεταγραφή, που έως τώρα δείχνει να άξιζε τα λεφτά της, είναι ο Γκερέρο… Σταθερός στην επίθεση, με έφεση στο σκοράρισμα και συμμετοχή σε κάθε τελική προσπάθεια της ομάδας.

Πρέπει να βγει από το μυαλό ο… «προπονητής»

Ήδη κυκλοφορούν σενάρια για το μέλλον του Μάρτινς στον Ολυμπιακό, μετά από τις ήττες σε φιλικά. ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ…. Όταν δεν έχεις τις κατάλληλες μεταγραφές, κανείς δεν μπορεί να δουλέψει, αλλά και πάλι δεν χρειάζεται η ομάδα να πέσει στο τρυπάκι των αλλαγών στον πάγκο.

Κάτι που έχει αλλάξει την ομάδα – προς το χειρότερο φυσικά – είναι η συνεχής αλλαγή προπονητή. Με μέσο όρο 2 προπονητές ανά σεζόν, ο σύλλογος δεν δείχνει σιγουριά. Ας αφήσουμε τον Μάρτινς να υλοποιήσει το πλάνο του και ας πάρει μια ψήφο εμπιστοσύνης.

Μήλιος Σωτήρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here