Αυτές τις ημέρες παρακολουθώ με κομμένη την ανάσα, όλα όσα γίνονται στην χώρα μας. Βλέπω τόσους συνανθρώπους μας να χάνουν τη ζωή τους, περιουσίες τους, οικογένειες και προσπαθώ να βάλω τον εαυτό μου στη θέση τους, ΜΑΤΑΙΑ όμως.

Σίγουρα όπως και όλοι σας έχετε πολλά ερωτήματα, σχετικά με το πως έγινε, το ποιος το προκάλεσε, ποιος έφταιξε κλπ κλπ. Πολλοί είναι οι φταίχτες, πολλά είναι τα θύματα, αλλά και οι αγνοούμενοι.

ΥΓ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

Δεν θέλω να σταθώ άλλο σε αυτό το γεγονός, είναι αρκετά λυπηρό και όσο και να το συζητάς δεν πρόκειται να γίνει κάτι, ίσα ίσα θα γεννιούνται περισσότερα ερωτήματα. Αλλά θα ήθελα να σταθώ σε όλους αυτούς τους ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ, που το μόνο που ξέρουν να κάνουν στη ζωή τους είναι να κράζουν τους πάντες, πίσω από μια οθόνη (γιατί τα παντελόνια τους είναι για την… οθόνη ΜΟΝΟ).

Αναδημοσιεύσεις παλιών δηλώσεων πολιτικών, βρίσιμο στις οικογένειες τους και κατάρες είναι κάποια βασικά πράγματα, που έχω αντικρίσει τις τρεις τελευταίες ημέρες.

Άραγε αλήθεια, ΕΣΥ που κρίνεις, ΕΣΥ που είσαι ο ΣΩΣΤΟΣ, ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ… σε ποιο μέτωπο δίνεις ένα χεράκι βοήθειας;

ΟΧΙ μόνο δεν είσαι χρήσιμος σε κάτι, αλλά και πίσω από κάθε βοήθεια κάποιου βλέπεις κάτι το μεμπτό, γιατί όπως είπαμε ΟΛΟΙ φταίνε εκτός από ΕΣΕΝΑ.

ΥΓ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΑΔΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΕΦΤΑΙΓΑΝ, ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ

Κάτσε και λίγο σκέψου ΕΣΥ πόσο χρήσιμος είσαι στην κοινωνία και σταμάτησε να σκέφτεσαι το πόσο ΚΑΚΟ κάνουν οι άλλοι σε αυτή!!!

Πάρτε και ένα μινι παράδειγμα… (ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ):

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here